Merhaba
Aşağıdaki mail az önce hotmail hesabımdan aldım. Sizde kullanıcılarınızı bu gibi maillere karşı uyarınız. Kişiler art niyetli olup aşağıdaki gibi giriş ekranı oluşturup msn adreslerini ele geçirme amacında olduklarını düşünüyorum.
Hotmail kullanıcıları için bu maildeki linklere tıklamamaları ve okumadan silmelerini tavsiye ediyorum.
Kimden: levent karahan (winchster_34@hotmail.com) Bu göndereni tanımıyor olabilirsiniz.Güvenli olarak işaretle|Gereksiz olarak işaretle Gönderme tarihi: 06 Ekim 2009 Salı 08:53:42 Kime: sevdatepesi_99@hotmail.com msn listendekiler nerde?merak ediyorsan uydudan yerlerini tespit edebilirsin.ip adresinden uyduyla nerde oldugunu ogrenmek icin tikla.
http://www.takip-et.info/LQ2GKLa0MLEZwb0
nwHKEoQl








kerem
09 Ekim 2009 at 22:16
evet aynı mail banada geldi murat diricanlı adında ve mailide aynı sakın bu tuzaklara düşmeyin adam drek mail adresini ve şifreni istio bariz belli bişi bu oraya yazdığın anda karşıdaki kişiye mail olarak bütün bilgilerin gider sakın kanmayın bunlara…
Araştıran İnsan
14 Ekim 2009 at 22:21
allah razı olsun kardes banada geldi bugun tıklamadan google arattım…
Salih BiLGiN
14 Ekim 2009 at 22:39
Cümlemizden razı olsun inşallah. Umarım bununla karşılaşanlar hemen inanmayıp araştırma ihtiyacı hissederler. Geçmiş olsun.
Ziyaretçi
19 Ekim 2009 at 02:58
İnsanlar Ne Yapacaklarını Bilemez Oldu Artık Ama İnsanları Bilgilendirmek Lazım